BESTDOG.se

De bästa nyheterna om hundar

Återförsäljare sökes för BESTDOG.se

Min Passion för hundar började redan i barndomen. Det var ofta jag som var ute med familjens hund på långa promenader i skogarna i Mollaryd.

År 2014 började jag som hundvakt och passa andras hundar, sedan ökade det med antal hundar och den 1 maj 2016 startade jag ett eget företag.

Företaget växer och nu tar vi ett nytt kliv in i framtiden och börjat sälja hundartiklar via homeparty.

Vårt mål är att erbjuda hundartiklar som passar alla hundar och idag erbjuder vi även möjlighet att beställa via internet för alla som bor i Borås.

Att vara återförsäljare

Som sammarbetspartner med mitt egna varumäre BESTDOG.se som säljer via hemförsäljning, får du ett roligt och socialt arbete, där du själv bestämmer hur mycket du vill jobba. Du anordnar visningar (homeparty) hos kunder, visar din kollektion av hundartiklar och hjälper kunderna att hitta rätt produkt för just deras hundar. Du tar emot beställningar och levererar sedan produkterna till dina kunder.

Säljcoach

Du har även möjlighet att bygga upp ett eget säljteam, där din uppgift är att coacha, entusiasmera och utbilda gruppens återförsäljare till bästa möjliga resultat.

Hobby, Deltid eller Heltid

Du tjänar på all din försäljning och kan få upp till 30% i provision. Du får en passiv inkomst genom dina kunders köp via vår e-butik, upp till 10% provision. Du tjänar 1-10% i coachbonus på ditt säljteam.

Personlig utveckling

-Du investerar din tid och möjligheterna att växa är obegränsade. -Du kommer att möta många inspirerande människor som hjälper dig framåt. -Du arbetar för dig själv, men inte ensam.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet. Hos oss får du en personlig coach och kontinuerlig utbildning. Kvalifikationer Glad, positiv, social och gärna modeintresserad. Ålder spelar ingen roll (dock minst 18år).

Har du erfarenhet inom försäljning är det meriterande, men inget krav.

Anställningsomfattning

Hobby, deltid eller heltid

Anställningsform

Egenföretagare/Hobbyverksamhet

Område:

Borås

Låter detta intressant för dig ?

Skriv ditt namn och mobilnummer så bokar vi en tid och vi träffas i ett café i Borås.


(Lämna tom)