BESTDOG.se

Bästa källan till kunskap om hundar

Eco Nap

KLICKA PÅ PLAY HÄR NEDANFÖR

För de människor och djur som reser på äventyr tillsammans sammanför den lätta Eco Nap® hundbädden stil, funktion och hållbarhet i en väldigt flexibel hundbädd. Otroligt mjukt material som är omgivet av ett lager av dyna för att hålla hunden bekväm.

Oavsett om det är i hemmet, på kontoret, på vägen eller någonstans däremellan så är dessa miljövänliga bäddar lätta, tåliga och lätta att transportera. Miljövänliga från insidan och ut, dessa bäddar är på utsidan tillverkade av 100% IntelliLoft® material (skapat från återvunna plastflaskor) och inuti består de av 61% Intelliloft återvunnet vadd som är noggrant insytt för att utesluta att det klumpar ihop sig.

En palett av varma och kalla färger hjälper dig att hitta just den rätta färgen för ditt hem och din personliga stil.

Dessa mångsidiga hundbäddar är perfekta som resebäddar för ditt djur. De är designade att passa burar med standardmått. Att hålla dem rena är väldigt lätt och bekvämt, lägg hela bädden i tvättmaskinen så kommer den ut och ser ut som ny.

Giftfri och tredje part Oeko-Tex Standard 100 säker. Går att tvätta i maskin på låg temperatur och torka försiktigt i torktumlare. Handsydd i Montana, USA.

Välj Storlek - Klicka:

Extra small, 49x37x5cm, 0,29kg

Small, 59x47x5cm, 0,45kg

Medium, 71x52x7cm, 0,65kg

Large, 88x57x7cm, 0,75kg

Färger: PRB - Pearl/Bungee [ljusgrå] LGB - Loganberry/Bungee [mörklila] PCB - Porcelain/Bungee [turkos] GRB - Green Tea/Bungee [mörkgrön] FIB - Fiesta/Bungee [gul] EGB - Emberglow/Bungee [röd]

Har du frågor eller behöver hjälp ? - Klicka här