BESTDOG.se

Bästa källan till kunskap om hundar

Konsulent

Bli konsulent idag!

Innovativa produkter, förmånliga rabatter, utbildningar, resor och event samt möjlighet till en extra inkomst.

VAD ERBJUDER VI ?

BEST PRODUCTS TO BEST PRICE

Vi kvalités testar alla produkter innan vi bestämmer oss för att marknadsföra därför kan du vara säker på att vi endast marknadsför varor av hög kvalité.

Vår idé är att marknadsföra kvalités produkter vi visningar ( Homeparty ) till humana priser för att vi vill ha långa och varaktigt relation med våran kunder som återkommer om och om igen.

MAKE MONEY AND HAVE FUN

Som konsulent kan du börja tjäna pengar direkt. Du får 20 procent rabatt på din egen beställning på våran redan låga priser på våran e-butik som du sedan kan sälja vidare till dina kunder på visningar (Homeparty) och göra en vinst.

Du också får en egen konsulentkod som dina rekommenderade kunder använder så får du 10 procent provision på alla beställningar som använder just din personliga kod och beställer direkt från oss via e-butiken.

Genom ditt samarbete med BESTDOG.se får du träffa nya människor, möjlighet att utvecklas och gå på kurser och föreläsningar samt möjligheten kvalificera dig till event.

OBS ! DU KAN ENDAST BLI KONSULENT i BESTDOG.se OM DU ÄR 18 ÅR ELLER MER !

DU ÄR INTE ANSTÄLLD AV BESTDOG UTAN DU DRIVER DITT EGET OCH ANSVARAR SJÄLV FÖR SKATTER OCH AVGIFTER

Skapad med SurveyMesh

När du har har ansök att bli konsulent här ovan, kommer vi att kontakta dig för att boka en tid för att du ska få din startpaket med det du behöver får att komma igång samt lära dig hur allt går till för att lyckas med din verksamhet.

OBS ! Startpaket innehåller inte produkter utan endast utbildningsmaterial och information för att du ska få en bra start.