BESTDOG.se

Bästa källan till kunskap om hundar

Om Oss

BESTDOG.se startades den 17 Maj 2016 av Jouni Wingstrand

Idén med BESTDOG.se är att erbjuda det bästa för dig och din hund.

Detta genom att tillhandahålla nyheter, kunskap och produkter som hjälper dig att få ut det bästa av ditt hundägarskap.

Genom att sända radio och tv online via internet, så ökar vi förståelse och kunskap vad det innebär att vara en bra hundägare som erbjuder sitt bästa för sin hund.

Vi lär av våran misstag och för att undvika misstagen så lyssnar vi på andra som redan har gjort misstagen. År av kunskap samlade på ett och samma ställe. Tillänglig online via internet enkelt och bekvämt helt kostnadsfritt.

En radiostation, nyhetsbrev via e-post eller SMS, e-tidning och tv-station som är kostnadfritt finansierad av våran sponsorer.

Ge kvalité och kunskap. Lyssna på andra hundägare för att lära sig mer om att vara bästa hundägare för sin hund. Vi vill erbjuda det bästa för dig och din hund.

Möjlighet och delta i telefonkonferenser för att utbyta erfarenhet med andra hundägare runt om i Sverige och sedan i framtiden runt om i världen.

Dela med dig av din erfarenhet - din historia med just din hund. En personlig radio och tv station för dig och din hund.

Vi testar och granskar hundprodukter. Rekommenderar endast det bästa hundprodukterna som vi marknadsför via våran hemsida och visningar / homeparty där du kan få råd och tips samt e-produkter för att utvecklas och bli bättre på att ta hand om sin hund.

Sprida glädje, kunskap och inspiration. Genom BESTDOG.se vill vi skapa en positivare värld för hundägare och hundar.

Ett sätt att sprida glädje är genom BESTDOG Kalashund och Partyhund som dansar och underhåller. Hyr till svensexa, barnkalas eller annan tillställning där du vill sprida glädje och uppmuntran.

Skicka DOGOGRAM - gör din vän glad. Skriv din hälsning och jag spelar in en video i en rolig hunddräkt och genom min skådespelartalang läser upp din hälsning.

Grundaren av BESTDOG.se - Jouni Wingstrand har utvecklad och tagit fram Sveriges Första Diplomerad Hundvakt utbildning på Distans, är utbildad via Dog Walker University samt som har genomgått Praktiskt flockhantering steg 1 och går just nu på Aurora Hundtjänst Hunddagisutbildning på distans och har haft sin praktik på Änglahundens Hunddagis under våren 2015.

Idag är jag egenföretagare och jobbar som diplomerad hundvakt samt att jag förmedlar kontakt mellan hundägare och hundvakter.

Dessutom håller jag på att starta upp BESTDOG.se showroom på Klintegatan 19.

Tanken är att du får möjligheten att komma och titta på hundartiklar, hundtillbehör, kläder för hundägaren för att verkligen uppleva att det är det bästa kvalité som jag erbjuder till din hund. Dessutom får du möjlighet att få med dig GRATIS prov av hundfoder till din hund.

Idén är att du har möjligheten att känna på kvalitén på BESTDOG.se showroom innan du bestämmer dig och sedan beställa från min e-butik för att få varorna levererande till Klintegatan 19, eller få varorna levererande hem till dig.

GRATIS HUNDMASSAGE

Under 2015 deltog jag i INTRODUKTIONSKURS I HUNDMASSAGE och i september 2016 deltog jag i HUNDMASSAGE KURS STEG 1 och har steg 2 och steg 3 kvar för att bli diplomerad hundmassör på Axelsons Animal Massage School i Stockholm.

Jag erbjuder GRATIS hundmassage under min utbildning eftersom jag behöver träna på olika hundraser. Du är välkommen att boka in en tid och vi träffas hemma hos dig.

Låt mig att skapa bilder du kan minnas för alltid

Efter att ha fotograferat många hundar och djur, har jag lärt mig tekniker för att få det bästa från din hund / s för att se till att vi fånga deras sanna karaktär och den särskilda relationen mellan dig och att skapa bilder du kommer att vårda för alltid.

För mer info Klicka här

Varumärket och konceptet för BESTDOG ägs av Företaget JOUNI WINGSTRAND som också äger Hundvakt.info och Hundmassör.eu

Är du intresserad av att starta och driva eget med hjälp av BESTDOG konceptet ? Ta kontakt med jouni.wingstrand@bestdog.se för mer information!