BESTDOG.se

Bästa källan till kunskap om hundar

Nå ut till hundägare

Radioreklam är är det perfekta verktyget där nå ut hundägare och de som är intresserad av hundar – om och om igen. Samtidigt ger det en unik möjlighet till ett mer personligt, målinriktat och levande sätt att kommunicera och förstärka ditt varumärke till rätt målgrupp.

Visste du att 8 av 10 svenskar lyssnar på radio varje dag

Kunden är mer förberedd än förr. När du kontaktas är efterforskningarna redan gjorda och kunden ligger i slutskedet av köpresan. Med radioreklamens många tillfällen per dag ökar chansen att du når ut till hundägare i ett läge som ligger nära köpbeslutet.

Research gör vi med hjärnan, köper gör vi med hjärtat

Inget annat skapar så mycket känslor som personlig radioreklam. Genom skådespelare och ljudeffekter föds bilder i lyssnarens huvud som förstärker den känslomässiga relationen till ditt varumärke.

Vi köper det vi tycker om.

Radio driver trafik till din hemsida och är den perfekta möjligheten att nå ut till rätt målgrupp. Vägen från reklamspoten till webbplatsen är kort, både psykiskt och fysiskt eftersom många har radion på när de sitter vid datorn.

Undersökningar visar att radioreklam dramatiskt ökar effekten av till exempel tv-reklam och för att göra din målgrupp uppmärksam på ett kommande direktreklamutskick är radio svårslaget.

Bra reklam säljer mer och är därför kostnadseffektiv

Det är inte bara radiotiden som är billig. Även kostnaden för att ta fram ett professionellt reklammaterial är låg. Det innebär att du för några tusenlappar kan få en reklamspot som håller precis samma höga kvalitetsstandard som stora välkända varumärken. Dels höjer detta värdet på ditt varumärke, dels skapar det en mycket större trovärdighet för det budskap du har med i din radiokampanj.

Boka enkelt och bekvämt en telefontid online.

KONTAKTA JOUNI WINGSTRAND

RING / SMS:a 0739-45 49 07 eller skriv ditt namn och mobilnummer.

Skapad med SurveyMesh

Annons